Lipo Lax+

Lipo Lax+ on yksinkertainen ja tehokas rasvasoluja liuottava sekä tuhoava pistoshoito. Tuote on kehitetty turvallisista ja luonnollisista raaka-aineista (mm. fosfatidyylikoliini, Natriumdeoksikolaatti, Karnitiini). Lipolyysillä pystytään poistamaan rasvaa kohdistetuilta alueilta joihin fyysinen harjoittelu tai ruokavalio ei välttämättä tehoa, jonka vuoksi se onkin yksi tämän hetken tehokkaimpia ei-kirurgisia menetelmiä rasvakertymien poistoon. 


Lipolyysimenetelmän toiminta perustuu samoihin mekanismeihin jotka toimivat kehossamme luonnollisesti. Lipo Lax+ injektoidaan hoidettavalle ongelma-alueelle, jossa se pilkkoo rasvasoluja pieniin osiin jonka jälkeen ne poistuvat kehosta luonnollisesti aineenvaihdunnan mukana. Lopputuloksena saat pienemmän rasvasolujen määrän ja kiinteämmän sekä napakamman ihon. 

Lipo Lax+ hoitoa suositellaan 2-3 kerran sarjahoitona jotka toteutetaan kolmen viikon välein. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ei-toivotut, paikalliset rasvakertymät voivat vähentyä. Toisen hoitokerran jälkeen ihonalaisen rasvan määrä vähenee ja ihon fibroblastitoiminnot aktivoituvat ja kollageenii lisääntyy nuorentaen ihoa. Kolmannen hoitokerran jälkeen ongelma-alueet ovat selkeästi pienentyneet ja paikalliset rasvakertymät kadonneet.

Parhaat tulokset saavutetaan 2-3 kerran sarjahoitoina. Tyypillisiä hoitoalueita ovat leuan alue, vatsa, käsivarret, selkä, sisäreidet, polvet ja polvitaipeet sekä pakaroiden ja lantion alue. 


Lipo Lax+ hoidon edut

  • Liuottaa ja tuhoaa rasvasoluja 
  • Tehokas hoito selluliittia vastaan peptidipitoisuutensa ansioista
  • Poistaa tehokkasti rasvakertymiä joita ei saada fyysisen harjoittelun tai ruokavalion avulla vähennettyä
  • Turvallinen käsittely tuotteessa käytettyjen raaka-aineiden korkeimman mahdollisen puhtauden ansioista
  • hoito ei tarvitse yleisanestesiaa eikä siinä tehdä viiltoja joten arpia ei muodostu


Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon niin suunnittellaan yhdessä sinulle sopiva hoitokokonaisuus!