Täyteaineet

Revolax

Revolax tuoteperheen ei- eläinperäisten steriilien geelien avulla täyteainehoidot voidaan toteuttaa laadukkaasti sekä turvallisesti. Revolax täyteainegeelit sisältävät ristisidottua hyaluronihappoa ja sopivat hinta-laatusuhteeltaan hyvin ensikertalaisellekin, jos et vielä ole täysin varma onko täyteaineet sinun juttusi. Revolax on tällä hetkellä yksi suomen käytetyimpiä täyteaineita. 

Teosyal

Sveitsiläisen Teoxanin laadukkaat, 100% hyaluronihappoa sisältävät täyteaineet eivät sisällä allergisoivia tai eläinperäisiä ainesosia. Teosyal RHA sarjan tuotteet on kehitetty patentoidulla menetelmällä huomioonottaen kasvojen alueen erityisvaatimukset. Täyteaineet ovat erittäin kimmoisaa ja joustavaa mikä takaa hyvän pysyyvyden ja luonnollisen lopputuloksen.

Teosyal KISS on erityisesti huulten muotoiluun kehitetty täyteaine, joka kosteuttaa tehokkaasti ja muotoutuu huulissa kauniisti ja tarkasti. KISS soveltuu mainiosti myös jos haluat kevyempää täyttöä sillä tuote on 0,7ml ampullissa. Teosyalin täyteaineet ovat FDA-hyväksyttyjä ja CE-merkittyjä tuotteita.

Restylane

Ruotsalainen Restylane on maailman ensimmäinen ei-eläinperäinen stabiloidusta hyalurohaposta valmistettu FDA:n hyväksymä täyteaine. Usean vuosikymmenen kliininen kokemus takaa tuotteiden turvallisuuden sekä kestävyyden. Restylane Kysse on valmistettu OBT (optimal balance technology) tekniikalla joka varmistaa täyteaineen riittävän pehmeyden ja mukautumisen kasvojen liikkeeseen.

Restylane Kyssen avulla saat luonnollisen kauniit ja tasapainoiset huulet.