Täyteaineet

Revolax

Revolax tuoteperheen ei- eläinperäisten steriilien geelien avulla täyteainehoidot voidaan toteuttaa laadukkaasti sekä turvallisesti. Revolax täyteainegeelit sisältävät ristisidottua hyaluronihappoa ja sopivat hinta-laatusuhteeltaan hyvin ensikertalaisellekin, jos et vielä ole täysin varma onko täyteaineet sinun juttusi. Revolax on tällä hetkellä yksi suomen käytetyimpiä täyteaineita. 

Teosyal

Sveitsiläisen Teoxanin laadukkaat, 100% hyaluronihappoa sisältävät täyteaineet eivät sisällä allergisoivia tai eläinperäisiä ainesosia. Teosyal RHA sarjan tuotteet on kehitetty patentoidulla menetelmällä huomioonottaen kasvojen alueen erityisvaatimukset. Täyteaineet ovat erittäin kimmoisaa ja joustavaa mikä takaa hyvän pysyyvyden ja luonnollisen lopputuloksen.

Teosyal KISS on erityisesti huulten muotoiluun kehitetty täyteaine, joka kosteuttaa tehokkaasti ja muotoutuu huulissa kauniisti ja tarkasti. KISS soveltuu mainiosti myös jos haluat kevyempää täyttöä sillä tuote on 0,7ml ampullissa. Teosyalin täyteaineet ovat FDA-hyväksyttyjä ja CE-merkittyjä tuotteita.

Fillmed

Fillmedin Art Filler -tuoteperhe on lanseerattu vuonna 2016 ja sen sisältämät tuotteet on suunniteltu Fillmedin kehittämää Tri-Hyal teknologiaa hyödyntäen kolmen eri hyaluronihapon yhdistelmällä. Tämä takaa tuotteille erittäin hyvän joustavuuden, kimmoisuuden sekä muotoutuvuuden joiden avulla on mahdollista niin tasoittaa juonteita kuin lisätä volyymia tarvittavalle alueelle.