Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen

Ennen hoitoa

Täyteainehoitoihin tuleminen ei vaadi erityistä valmistautumista, mutta mustelmia voit minimoida seuraavilla toimenpiteillä

  • Tulehduskipulääkkeet tauolle 2-3 päivää ennen hoitoa
  • Omega3- ja kalanmaksaöljyvalmisteet tauolle 14 päivää ennen hoitoa
  • Tupakointia ja alkoholia vältettävä juuri ennen hoitoa

Mikäli epäröit sopiiko täyteainehoito juuri sinulle tai mikä hoidoista olisi sopiva juuri sinulle, voit aina varata maksuttoman konsultaatioajan, jolloin voimme yhdessä miettiä mikä hoito vastaa parhaiten tarpeitasi ja toiveitasi. 

Jatkohoito-ohjeet

Käsitellyllä alueella voi esiiintyä lievää aristusta, punoitusta ja kutinaa. Nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita ja ne häviävät yleensä muutamassa päivässä. Mikäli oireet jatkuvat tai muita reaktioita ilmenee, otathan yhteyttä. Huulten täyteainehoidoissa ensimmäisten viikkojen aikana huulet saattavat näyttää jonkin verran epäsymmetrisiltä ja alkuturvotus saattaa kestää viikon-kahden ajan.

Ethän koske käsiteltyyn alueeseen ensimmäisen kuuden tunnin aikana. Tämän jälkeen voit pestä alueen vedellä ja miedolla saippualla.

Mikäli käytät kasvomaskia, laita aina uusi, puhdas kertakäyttöinen maski kasvoille.

Hoidettua aluetta ei saa puristella tai kosketella.

Vältä saunomista, hikiurheilua sekä alkoholin käyttöä muutaman päivän ajan.

Normaalit ihonhoitorutiinit voit aloittaa hoidon jälkeisenä päivänä.

Jos olet aiemmin kärsinyt herpeksestä, voi neulanpisto saada sen puhkeamaan. Suositeltavaa on aloittaa estolääkitys pistoshoidon yhteydessä.

Käsitellyn alueen turvotusta voi ehkäisyä kylmällä ja antihistamiinilla.

Vältä aspiriinin ja tulehduskipulääkkeiden käyttöä muutaman päivän ajan.  

Hoidon jälkeen

Jokaisen keho on yksilöllinen ja reagoi eritavalla täyteainehoitoihin, eikä kaikkeen voi varautua etukäteen. Turvotus saattaa joskus olla hyvinkin voimakasta, mutta kuitenkin normaalia. Myöskin täyteaineiden asettuminen erityisesti huulissa saattaa joidenkin kohdalla kestää jopa muutaman viikon. Kasvojen täyteainehoitojen jälkeen hoidettu alue saattaa olla hyvinkin arka muutaman päivän ajan. 

Muista että olet aina tervetullut maksuttomaan jälkitarkastukseen n. 2-4vkon kuluttua hoidosta varaamalla konsultaatioajan. 

Hoidot tehdään aina sinun toiveitasi kuunnellen, tavoitteena luonnollista kaunettuasi korostava lopputulos. Olen paikalla juuri sinua varten, joten älä epäröi kysyä jos jokin mietityttää!