Täyteainehoidot

Täyteainehoidossa käytössä on Revolax tuoteperheen ei- eläinperäiset steriilit geelit, joiden avulla täyteainehoidot voidaan toteuttaa laadukkaasti sekä turvallisesti. Täyteaineet tasoittavat tehokkaasti ikääntymisen merkkejä ja antavat kohennusta ulkonäköön nopeasti. Revolax täyteainegeelit sisältävät ristisidottua hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on elimistön oma yhdiste, jota löytyy luontaisesti soluväliaineesta. Hyaluronihapon tehtävänä on mm. huolehtia ihon kosteudesta sekä kimmoisuudesta. Elimistön oma hyaluronihappo hajoaa nopeasti, jopa 1-2 päivässä, mutta sitä muodostuu jatkuvasti lisää. Kuitenkin ikääntymisen myötä hyaluronihapon tuotanto vähenee, jonka seurauksena ihosta tulee kuiva, samea ja epätasainen. Täyteainehoidon jälkeen hyaluronihappo hajoaa seuraavien kuukausien aikana hitaasti oman elimistön entsyymitoiminnan seurauksena ja näin ollen poistuu kehosta aineenvaihdunnan mukana. 

Huulten muotoilu ja täyttö on nykypäivänä erittäin suosittu toimenpide, sillä sen avulla saadaan tuloksia varsin nopeasti ja vaivattomasti. Tavallisimmin toimenpiteeseen hakeudutaan kun halutaan suuremmat ja täyteläisemmät huulet. Huulten täytöllä saadaan helposti ja vaivattomasti korjattua myös mm. huulten epäsymmetrisyyttä.

Täyteainehoidon vaikutukset näkyvät välittömästi. Hoidon jälkeen ei ole varsinaista toipumisaikaa, mutta on syytä kuitenkin huomioida, että toimenpiteen jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä turvotusta, punoitusta ja mustelmia. Lopullinen tulos on nähtävissä 2-4 viikon kuluttua toimenpiteestä. Täyteainehoidon vaikutukset ovat väliaikaisia ja hoito tulee uusia säännöllisin väliajoin mikäli tulokset halutaan säilyttää. Tavallisimmin hoidon vaikutukset kestävät 3-12kk:tta, kesto on kuitenkin yksilöllinen. Tarjoan asiakkailleni mahdollisuutta edulliseen lisäampulliin, mikäli uusintahoito tehdään 2kk:n kuluttua ensimmäisestä hoidosta.

Mikäli epäröit hoidon sopivuutta kohdallasi tai sinulla herää muutoin kysyttävää, voit aina olla yhteydessä. Voit myös varata ilmaisen konsultaatioajan (15min), jonka aikana voimme suunnitella toimenpiteen toteutusta, käydä läpi kysymyksiäsi sekä toimenpiteen kulkua. Täyteainehoitoja teen vain täysi-ikäisille. 


Ripset

Ripsienpidennysten avulla saat helpotettua arkeasi eikä aikaa kulu aamuisin ripsivärin kanssa taistelemiseen. Pidennysten avulla saat myös ryhtiä kasvoillesi ja erityisesti nyt, maskien käytön yhteydessä, korostettua upeasti silmiäsi. Ripsienpidennykset sopii kaikille ikään katsomatta. Pidennykset tehdään jokaiselle yksilöllisesti, asiakkaan toiveiden sekä omien ripsien kantokyvyn mukaan. Oikeaoppisesti laitetut pidennykset eivät vahingoita omaa ripseäsi ja voit elää niiden kanssa täysin normaalia elämää ja nauttia upeasta katseestasi!

Mikäli koet ettei ripsienpidennykset ole sinun juttusi, on vaihtoehtona lashlift eli ripsien kestotaivutus, jossa ripset taivutetaan haluttuun kaarevuuteen muottien ja permanenttiaineen avulla. Lashlift on hellävarainen menetelmä saada kauniisti kaareutuvat ripset ilman jatkuvaa mekaanista taivuttamista, joka usein katkoo ripsiä. Lashliftin yhteydessä ripset värjätään kestovärillä. Hoidon tuloksen kestävät yleensä 6-8 viikkoa. 


Kulmat

Browliftilla eli kulmien laminoinnilla saat hennoista ja vaaleistakin kulmista tuuheamman ja paksumman näköiset luonnollisuutta kadottamatta. Browliftissa kulmat asetellaan permanenttiaineen avulla haluttuun muotoon. Lisäksi palveluun kuuluu värjäys sekä muotoilu. Browliftin avulla säästät aikaasi aamuisin vaikka aamukahvin juomiseen, sillä riittää, että harjaat kulmat haluttuun asentoon. Tulos säilyy omasta karvankasvusta riippuen 4-8 viikon ajan. 

Palveluissani saatavilla myös perinteinen kulmien kestovärjäys ja muotoilu, mikäli et koe browliftia mieluisaksi vaihtoehdoksi.